Koostisosad
- Old El Paso™ pehmed jahutortiljad
- suvikõrvits, kuubikuteks lõigatud
- punane paprika, seemnetest puhastatud ja viilutatud
- 1 sl maisiõli
- 250 g bataati, kooritud ja väikesteks tükkideks lõigatud
- 100 g riivitud Cheddari juustu
- 1 purk (400 g) punaseid ube, nõrutatud ja loputatud
- sibul, viilutatud
Esiletõstetud tooted
Valmistamine
- Kuumuta õli suurel pannil, lisa sibul ja bataat ning prae 2–3 minutit, aeg-ajalt segades.
- Sega juurde suvikõrvits ja värske paprika. Prae veel 2–3 minutit, seejärel lisa tomati-oakastme pulbrisegu ja 225 ml sooja vett.
- Kata pann kaanega ja hauta keskmisel kuumusel 10 minutit, aeg-ajalt segades.
- Lisa pannile punased oad, seejärel kata uuesti kaanega ja hauta veel 5 minutit, kuni köögiviljad on pehmed.
- Soojenda pehmed jahutortiljad üles, järgides pakendil toodud juhiseid.
- Laota kõik lauale ja kutsu söömalised keha kinnitama. Haara tortilja, tõsta sellele lusikaga bataadi-oasegu, riputa peale riivjuustu ja kata tükkidega salsakastmega. Rulli tortiljad kokku ja lase hea maitsta.