Bataadi-oaburritod

Anna endale hommikune energialaeng, valmistades midagi uut ja tõeliselt maitsvat.
  • Vürtsikus Keskmine
  • Valmistusaeg 35 minutit
  • Kogus 4
  • Valmistamine 8

Koostisosad

  • Old El Paso™ pehmed jahutortiljad
  • suvikõrvits, kuubikuteks lõigatud
  • punane paprika, seemnetest puhastatud ja viilutatud
  • 1 sl maisiõli
  • 250 g bataati, kooritud ja väikesteks tükkideks lõigatud
  • 100 g riivitud Cheddari juustu
  • 1 purk (400 g) punaseid ube, nõrutatud ja loputatud
  • sibul, viilutatud

Valmistamine

  • Kuumuta õli suurel pannil, lisa sibul ja bataat ning prae 2–3 minutit, aeg-ajalt segades.
  • Sega juurde suvikõrvits ja värske paprika. Prae veel 2–3 minutit, seejärel lisa tomati-oakastme pulbrisegu ja 225 ml sooja vett.
  • Kata pann kaanega ja hauta keskmisel kuumusel 10 minutit, aeg-ajalt segades.
  • Lisa pannile punased oad, seejärel kata uuesti kaanega ja hauta veel 5 minutit, kuni köögiviljad on pehmed.
  • Soojenda pehmed jahutortiljad üles, järgides pakendil toodud juhiseid.
  • Laota kõik lauale ja kutsu söömalised keha kinnitama. Haara tortilja, tõsta sellele lusikaga bataadi-oasegu, riputa peale riivjuustu ja kata tükkidega salsakastmega. Rulli tortiljad kokku ja lase hea maitsta.