Fajita sütel grillitud kanalihaga

Naudi maitsvat Mehhiko kööki valmistades grillkanaga fajitasid. Selleks vajad marineeritud kana, tortiljasid ja suuretükilist salsakasted.

Marineerides kana eelnevalt vaid mõned tunnid lisad fajitale imelise maitse.

  • Vürtsikus Keskmine
  • Valmistamine 8

Koostisosad

  • Fajitad
    • 1 laimi mahl
    • 1 supilusikas taimeõli
    • 2 supilusikat teravat tšillipulbrit
    • 450g nahata kanafileeribasid
    • 1 peeneks hakitud sibul
    • 8 Old El Paso™ Super Soft tortiljasid
  • Serveerimiseks
    • Old El Paso™ suuretükilist salsakastet
    • Guacamole

Valmistamine

  1. Sega omavahel laimimahl, õli ja tšillipulber mittemetalses kausis. Lisa kana ja sibul ning sega kõik koostisosad marineerimiseks. Kata ja jahuta külmikus vähemalt 1h või järgmise päevani.
  2. Kuumuta grillpann kõrge kuumuseni. Tõsta kana ja sibul marinaadist välja (vala ülejäänud marinaad ära) ja küpseta pannil 4-6 min. Pööra liha pannil seni, kuni kana on täielikult läbiküpsenud.
  3. Soojenda tortiljad vastavalt pakil olevale juhendile. Jaota kana ja sibul tortiljade vahel võrdselt. Voldi tortilja alumine äär umbes 2 cm ulatuses üles üle kanasegu, seejärel pööra vasak ja parem äär tortilja peale. Serveeri salsakastme ja guacamole`ga

Nõuanded

  1. Valmista külm kaste segades omavahel hapukoor, värske hakitud murulauk, purustatud must pipar.
  2. Lisa viilutatud punast või rohelist pipart marineeritud kanasegule
  3. Valmista külm kaste segades omavahel hapukoor, värske hakitud murulauk, purustatud must pipar.
  4. Lisa viilutatud punast või rohelist pipart marineeritud kanasegule