Koostisosad
- Fajitad
- 1 laimi mahl
- 1 supilusikas taimeõli
- 2 supilusikat teravat tšillipulbrit
- 450g nahata kanafileeribasid
- 1 peeneks hakitud sibul
- 8 Old El Paso™ Super Soft tortiljasid
- Serveerimiseks
- Old El Paso™ suuretükilist salsakastet
- Guacamole
Esiletõstetud tooted
Valmistamine
- Sega omavahel laimimahl, õli ja tšillipulber mittemetalses kausis. Lisa kana ja sibul ning sega kõik koostisosad marineerimiseks. Kata ja jahuta külmikus vähemalt 1h või järgmise päevani.
- Kuumuta grillpann kõrge kuumuseni. Tõsta kana ja sibul marinaadist välja (vala ülejäänud marinaad ära) ja küpseta pannil 4-6 min. Pööra liha pannil seni, kuni kana on täielikult läbiküpsenud.
- Soojenda tortiljad vastavalt pakil olevale juhendile. Jaota kana ja sibul tortiljade vahel võrdselt. Voldi tortilja alumine äär umbes 2 cm ulatuses üles üle kanasegu, seejärel pööra vasak ja parem äär tortilja peale. Serveeri salsakastme ja guacamole`ga
Nõuanded
- Valmista külm kaste segades omavahel hapukoor, värske hakitud murulauk, purustatud must pipar.
- Lisa viilutatud punast või rohelist pipart marineeritud kanasegule
- Valmista külm kaste segades omavahel hapukoor, värske hakitud murulauk, purustatud must pipar.
- Lisa viilutatud punast või rohelist pipart marineeritud kanasegule