Koostisosad
Burritod- 4 suurt muna
- 2 sl piima
- 15 g võid
- 6 sl ülepraetud ube
- 100 g Old El Paso™ kergelt vürtsikat Original Chunky salsat
- 2 Old El Paso™ eriti pehmet suurt jahutortiljat, soojendatud
- 50 g riivitud Cheddari juustu
- Hapukoort
- Hakitud värsket koriandrit
- Krõbedaks praetud läbikasvanud peekoniviile
Esiletõstetud tooted
Valmistamine
- Klopi munad kahvli abil väikses kausis lahti ja sega piimaga. Maitsesta soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga.
- Sulata või mõõdukal kuumusel 25 cm külgevõtmatu pinnaga praepannil. Vala munasegu pannile ja küpseta 3–4 minutit, kuni munad on hüübinud. Munade küpsemise ajal kergita küpsenud osi pannilabida abil, et lasta küpsemata munasegul nende alla voolata. Eemalda tulelt ja hoia soojas.
- Määri ülepraetud oad ja salsa tortiljadele, jättes tortiljad servadest 1 cm jagu katmata. Puista peale riivjuustu. Aseta tortiljad mikrolaineahjus soojendamiseks sobivatele taldrikutele. Kuumuta tortiljasid eraldi mikrolaineahjus suurel võimsusel 45–60 sekundit, kuni tortilja ja oad on läbi kuumenenud ning juust on hakanud sulama.
- Libista küpsenud munasegu lõikelauale ja lõika pooleks. Tõsta üks kummagi tortilja keskele. Voldi kummagi tortilja ülemine ja alumine ots 2 cm ulatuses täidise peale. Keera tortiljade vasak ja parem serv volditud otsade peale, nii et need kattuvad. Lõika mõlemad burritod pooleks ning tõsta peale hapukoort ja hakitud koriandrit. Serveeri krõbeda peekoni kõrvale.
- Taimetoiduversiooni jaoks kasuta peekoni asemel grillitud portobello seeni või poolitatud lihatomateid.
- Eriti vürtsika munatäidise saamiseks prae sulanud võis enne munasegu pannile valamist paar sekundit üks peeneks hakitud punane tšillipipar.