Kreveti-fajitad

Suitsustest Mehhiko köögi maitsetest pakatavad fajitad, mida täidavad pikantse salsakastmega kaetud ning krõmpsu salatilehe sisse mähitud värsked mahlased krevetid laimikoore ja koriandriga pehmetes ahjus küpsetatud tortiljades.
  • Vürtsikus Keskmine
  • Valmistusaeg 35 minutit
  • Kogus 4
  • Valmistamine 10

Koostisosad

  • 1 pakk Old El Paso™ fajita maitseainesegu
  • 8 grillvarrast
  • 1 pakk (8 tk) Old El Paso™ pehmeid jahutortiljasid
  • 500 g suuri tooreid krevette, kooritud ja puhastatud
  • 2 värske laimi koor ja mahl
  • 1 keskmine peasalat
  • 1 keskmine punane sibul, kollane või oranž paprika, õhukeselt viilutatud
  • Hakitud koriander
  • 2 sl taime- või oliiviõli
  • Serveerimiseks rohkelt jahedat hapukoort

Valmistamine

  • Nende tšilli ja laimiga kreveti-fajitade valmistamiseks sega röstitud tomatite ja punase paprikaga fajita maitseainesegu kausis kahe laimi mahla ja koorega, seejärel sega hulka õli.
  • Pane krevetid suurde kaussi ja kata need rohke laimise maitseaineseguga. Lükka krevetid grillvarrastele ja rösti neid keskmisel kuumusel kummaltki küljelt 2–3 minutit.
  • Veendu, et krevetid oleksid korralikult läbi küpsenud, seejärel võta need tulelt ning sega ülejäänud laimikoore ja suitsuse maitseaineseguga, et anda neile täiendav maitselaeng.
  • Soojenda tortiljasid, kuni need on pehmed ja soojad, järgides pakendil toodud juhiseid või tõstes need grillile.
  • Jaota suitsused laimiga maitsestatud krevetid soojadele tortiljadele, siis lisa paar krõmpsu salatilehte ja sorts jahedat hapukoort. Rulli kokku ja jaga sõpradega.