Magusad banaani ja jäätisega Stand 'N' Stuff™-i takod

Selles retseptis saab takodest hõrk magustoit. Kiiresti krõbedaks praetud Stand 'N Stuff™-i tortiljad sobivad suurepäraselt banaani ja jäätisega täitmiseks.
  • Vürtsikus Keskmine
  • Valmistusaeg 30 minutit
  • Kogus 8
  • Valmistamine 11

Koostisosad

Banaani ja jäätise magustoit (täidis)
  • Taimeõli praadimiseks
  • 1 pakk Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuffi pehmeid jahutortiljasid
  • 8 väikest lusikatäit šokolaadijäätist
  • 8 väikest lusikatäit maasikajäätist
  • 8 väikest lusikatäit vanillijäätist
  • 2 banaani, kooritud ja pikuti poolitatud
Kate
  • 80 g tumedat šokolaadi
  • 1 sl taimeõli
  • 150 g rõõska koort (35%)
  • 1 sl tuhksuhkrut
  • 16 punast kokteilikirssi, vartega või ilma

Valmistamine

  • Kuumuta suurel sügaval pannil või fritteris 5–6 cm jagu taimeõli temperatuurini 180 °C või kuumuseni, mille juures väike leivatükk pruunistub 10 sekundiga.
  • Küpseta tortiljasid ükshaaval õlis 1–2 minutit, kuni need on kuldpruunid, seejärel eemalda vahukulbiga ja nõruta majapidamispaberiga kaetud küpsetusplaadil. Lase enne serveerimist veidi jahtuda.
  • Täida tortiljad kolme eri jäätisega ja tõsta nende vahele poolitatud banaanid.
  • Lisa šokolaad ja õli väiksesse kaussi, tõsta kauss veega täidetud pannile ning kuumuta madalal tulel, kuni šokolaad on ühtlaselt sulanud. Vala jäätise ja banaanide peale.
  • Vahusta rõõsk koor keskmises kausis koos tuhksuhkruga, kuni moodustuvad pehmed tipud, seejärel tõsta lusikaga tortiljadele ja serveeri kokteilikirssidega.