Koostisosad
Banaani ja jäätise magustoit (täidis)- Taimeõli praadimiseks
- 1 pakk Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuffi pehmeid jahutortiljasid
- 8 väikest lusikatäit šokolaadijäätist
- 8 väikest lusikatäit maasikajäätist
- 8 väikest lusikatäit vanillijäätist
- 2 banaani, kooritud ja pikuti poolitatud
- 80 g tumedat šokolaadi
- 1 sl taimeõli
- 150 g rõõska koort (35%)
- 1 sl tuhksuhkrut
- 16 punast kokteilikirssi, vartega või ilma
Valmistamine
- Kuumuta suurel sügaval pannil või fritteris 5–6 cm jagu taimeõli temperatuurini 180 °C või kuumuseni, mille juures väike leivatükk pruunistub 10 sekundiga.
- Küpseta tortiljasid ükshaaval õlis 1–2 minutit, kuni need on kuldpruunid, seejärel eemalda vahukulbiga ja nõruta majapidamispaberiga kaetud küpsetusplaadil. Lase enne serveerimist veidi jahtuda.
- Täida tortiljad kolme eri jäätisega ja tõsta nende vahele poolitatud banaanid.
- Lisa šokolaad ja õli väiksesse kaussi, tõsta kauss veega täidetud pannile ning kuumuta madalal tulel, kuni šokolaad on ühtlaselt sulanud. Vala jäätise ja banaanide peale.
- Vahusta rõõsk koor keskmises kausis koos tuhksuhkruga, kuni moodustuvad pehmed tipud, seejärel tõsta lusikaga tortiljadele ja serveeri kokteilikirssidega.