Koostisosad
Quesadillad- 4 Old El Paso™ eriti pehmet keskmist jahutortiljat
- Pihustatav oliiviõli
- 225 g küpsetatud rebitud kanaliha
- 1 väike punane paprika, seemnetest puhastatud ja õhukeselt viilutatud
- 1/2 rohelist paprikat, seemnetest puhastatud ja õhukeselt viilutatud
- 50 g Double Gloucesteri või Cheddari juustu, riivitud
- 2 rohelist sibulat, otsad maha lõigatud ja hakitud
- Old El Paso™ tako-salsat
Esiletõstetud tooted
Valmistamine
- Soojenda ahi temperatuurini 200 °C (ventilaatoriga ahju korral 180 °C) või sea see gaasiastmele 6. Kata suur ahjuplaat fooliumiga.
- Pihusta tortiljade mõlemad küljed üle oliiviõliga. Aseta kaks tortiljat ahjuplaadile. Tõsta kummalegi pool kanalihast, paprikatest, juustust ja rohelisest sibulast. Kata ülejäänud tortiljadega ja suru need õrnalt täidisele.
- Küpseta ahjus 8–10 minutit, kuni tortiljad on krõbedad ja kuldsed ning täidis on kuum. Lõika kolmnurkseteks tükkideks ja serveeri koos salsaga
Nõuanded
Lisa täidisele ka peotäis spinatilehti või kergelt praetud tükeldatud seeni.
Nende kiiresti valmivates quesadillades võib kasutada ükskõik millist juustu – teravama maitse saamiseks proovi näiteks õhukeselt viilutatud Brie juustu või murendatud kitsejuustu.