Suitsused grillkana-fajitad

Suitsustes grillkana-fajitades on kombineeritud Mehhiko köögi parimad osad Ameerika lõunaosariigi toitude rikkalike suitsuste maitsetega. Need krõmpsuvate paprikate, sibula ning magusa ja suitsuse grillkanaga fajitad kuuluvad Mehhiko toitude paremikku ning sobivad suurepäraselt nautimiseks pere ja sõpradega. Nii et löö aga käed külge ja lase heal maitsta!
  • Valmistusaeg 15 minutit
  • Kogus 4
  • Valmistamine 5

Koostisosad

  • 1 Old El Paso™ Fajita valmistamise komplekt
  • 500 g mahlast kana rinnafileed
  • 1 punane paprika
  • 1 roheline paprika
  • 1 sibul

Valmistamine

  • Lõika kana rinnafilee, paprikad ja sibul õhukesteks viiludeks.
  • Lisa kuumale pannile tilk õli, lase särisema ja prae kana pidevalt segades, kuni see on korralikult läbi küpsenud.
  • Lisa pannile sibul, paprikad ja Old El Paso fajita maitseainesegu.
  • Prae särisevas õlis pidevalt segades, kuni kana on pruunistunud, kuid köögiviljad veel krõmpsuvad.
  • Tee tortiljade pakendisse mõned augud ja soojenda neid koos pakendiga mikrolaineahjus täisvõimsusel 35–40 sekundit (küpsetusaeg võib erineda olenevalt mikrolaineahjust).Tortiljasid võib soojendada ka ahjus, misjuhul eemalda tortiljad pakendist ja mähi need fooliumisse. Seejärel kuumuta ahi temperatuurini 200 °C (ventilaatoriga ahju korral 180 °C) või sea see gaasiastmele 4 ja pane tortiljad 10 minutiks ahju. Hoia tortiljasid serveerimiseni kaetuna ja soojana.
  • Aja amigod kokku, täida soojad pehmed tortiljad suitsuse kana ja rohke punase ja rohelise paprikaga ning head nautimist!