Koostisosad
- 2 sl taimeõli ja veidi lisaks küpsetusnõu määrimiseks
- 1 sibul, hakitud
- 350 g kartulit, kooritud ja peeneks hakitud
- 500 g veisehakkliha
- 2 värsket jalapenot, seemnetest puhastatud ja hakitud
- 1 purgitäis (400 g) oasegu kergelt vürtsikas tšillikastmes
- 1/4 tl soola
- 1/8 tl pipart
- 8 Old El Paso ™ eriti pehmet suurt jahutortiljat
- 175 g riivitud Cheddari juustu
- Old El Paso™ tako-kastet
- Hapukoort/li>
Esiletõstetud tooted
Valmistamine
- Soojenda ahi temperatuurini 180 °C (ventilaatoriga ahju korral 160 °C) või sea see gaasiastmele 4. Määri suur küpsetusnõu kergelt õliga.
- Lase õli suurel praepannil kuumaks ja küpseta kartuleid kõrgel kuumusel 5 minutit, seejärel sega hulka sibul ning küpseta veel 5 minutit. Lisa veiseliha ja tšillipiprad ning küpseta veel 5 minutit. Seejärel lisa oad, sool ja pipar ning sega läbi. Lase segu pannil keema, seejärel vähenda kuumust ning küpseta madalal tulel 5 minutit pidevalt segades.
- Jaota segu tortiljadele, puista peale juustu ning rulli tortiljad kokku, keerates otsad rullimise käigus sisse. Aseta tortiljad otste liitekoht allpool küpsetusnõusse ja kata fooliumiga.
- Küpseta 10–12 minutit, kuni tortiljad on täielikult läbi kuumenenud. Serveeri burritosid salsakastme ja hapukoorega.
- Burritode kokkurullimine käib samamoodi, nagu chimichanga'de puhul. Nii jääb kogu täidis tortilja sisse.