Tex-mex-burritod

Ootad näljaseid külalisi? Serveeri neid tõeliselt kõhtutäitvaid burritosid rohkesse salsasse uputatud ubade, liha, kartulite ja tšillipipardega.
  • Vürtsikus Keskmine
  • Valmistusaeg 15 minutit
  • Valmistamine 12

Koostisosad

  • 2 sl taimeõli ja veidi lisaks küpsetusnõu määrimiseks
  • 1 sibul, hakitud
  • 350 g kartulit, kooritud ja peeneks hakitud
  • 500 g veisehakkliha
  • 2 värsket jalapenot, seemnetest puhastatud ja hakitud
  • 1 purgitäis (400 g) oasegu kergelt vürtsikas tšillikastmes
  • 1/4 tl soola
  • 1/8 tl pipart
  • 8 Old El Paso ™ eriti pehmet suurt jahutortiljat
  • 175 g riivitud Cheddari juustu
Serveerimiseks
  • Old El Paso™ tako-kastet
  • Hapukoort/li>

Valmistamine

  • Soojenda ahi temperatuurini 180 °C (ventilaatoriga ahju korral 160 °C) või sea see gaasiastmele 4. Määri suur küpsetusnõu kergelt õliga.
  • Lase õli suurel praepannil kuumaks ja küpseta kartuleid kõrgel kuumusel 5 minutit, seejärel sega hulka sibul ning küpseta veel 5 minutit. Lisa veiseliha ja tšillipiprad ning küpseta veel 5 minutit. Seejärel lisa oad, sool ja pipar ning sega läbi. Lase segu pannil keema, seejärel vähenda kuumust ning küpseta madalal tulel 5 minutit pidevalt segades.
  • Jaota segu tortiljadele, puista peale juustu ning rulli tortiljad kokku, keerates otsad rullimise käigus sisse. Aseta tortiljad otste liitekoht allpool küpsetusnõusse ja kata fooliumiga.
  • Küpseta 10–12 minutit, kuni tortiljad on täielikult läbi kuumenenud. Serveeri burritosid salsakastme ja hapukoorega.
  • Burritode kokkurullimine käib samamoodi, nagu chimichanga'de puhul. Nii jääb kogu täidis tortilja sisse.