Koostisosad
- 2 tk 225 g veise välisfileelõiku (kumbki vähemalt 1,5 cm paks)
- 1/2 pakki Old El Paso™ fajita maitseainesegu
- 1 suur sibul, paksult viilutatud
- 1 suur punane paprika, seemnetest puhastatud ja viilutatud
- 1 suur roheline paprika, seemnetest puhastatud ja viilutatud
- 1 pakk Old El Paso™ Stand 'N' Stuffi pehmeid jahutortiljasid
- 1 avokaado, kooritud, poolitatud, kivi eemaldatud ja kuubikuteks lõigatud
- Hapukoort
- Laimisektoreid
Valmistamine
- Puista veiselihalõikude mõlemale küljele rohkelt fajita-maitsesegu ja hõõru see õrnalt liha sisse. Jäta 5 minutiks seisma.
- Lase suur malmist grillpann kõrgel temperatuuril kuumaks. Küpseta lihalõike kuumal pannil mõlemalt poolt 3–5 minutit, kuni need on pinnalt söestunud ja soovitud määral läbiküpsenud. Tõsta liha soojale taldrikule ja lase 10 minutit seista.
- Lisa kuumale grillpannile sibul ja paprikad ning küpseta neid 4–5 minutit, kuni need hakkavad pehmenema ja on kergelt söestunud, pöörates neid aeg-ajalt. Samal ajal soojenda jahutortiljad üles, järgides pakendil toodud juhiseid.
- Tõsta lihalõigud lõikelauale ja viiluta need õhukeselt. Jaota liha, paprikad ja sibul soojadele tortiljadele. Lisa avokaado. Serveeri hapukoore ja laimisektoritega soovi järgi mahla peale pigistamiseks.
Nõuanded
Grillil küpsetades aseta lihalõigud grilli kuumale osale ning sibul ja paprikad jahedametesse äärtesse.Enne tortiljade liha ja köögiviljadega täitmist tõsta tortiljadele lusikaga veidi Old El Paso™ salsat.